Producent mięsa i wędlin, hurtownia mięsa, rozwój handlowy
Zakłady Mięsne Somianka to Firma rodzinna z polskim kapitałem. Powstała w roku 1992. w miejscowości Somianka założona przez Andrzeja Rucińskiego. Od tamtego momentu aż do dziś Zakłady Mięsne Somianka prężnie działają w branży, poszerzając swój asortyment oraz wielkość produkcji. Zakłady gwarantują wyjątkowość wyrobów wędliniarskich, pielęgnując przez lata niezmienne wartości: Tradycję, jakość i smak. Przedsiębiorstwo specjalizuje się w przetwórstwie mięsnym, prowadzi ubój trzody chlewnej, rozbiór mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego, wprowadzając na polski rynek wysokiej jakości wędliny, kiełbasy, boczki oraz wyroby podrobowe.
Dostępne opcje:
- Odbiór na zewnątrz
- Dostawa bez kontaktu
- Dostawa
- Odbiór w sklepie
- Zakupy stacjonarne
- Dostawa tego samego dnia
Ułatwienia dostępu:
- Parking dostępny dla osób na wózkach
- Wejście dostępne dla osób na wózkach
Niewyświetlane:
- Odgrodzone stanowiska przy kasach
- Pracownicy noszą maseczki
- Wymagana maseczka
- Dezynfekcja powierzchni między kolejnymi klientami
- Kontrolowana jest temperatura ciała pracowników
- Wymagana kontrola temperatury
Pamiętaj, że szczegółowe informacje o organizacji Zakłady Mięsne Somianka w Somiance zawsze możesz uzyskać na oficjalnej stronie, w biurze firmy lub dzwoniąc pod numer telefonu ↓
Opinie o firmie
Niestety, jeszcze nikt nie zostawił komentarza na tej stronie.